Snelle terugverdientijd (ROI)

Vanwege de lage investering kunnen basisscholen & besturen direct besparen op hun budget:

– De schoolgids hoeft na éénmalige initiatie niet meer individueel per basisschool te worden gemaakt en uitgegeven. We gaan uit van 80% vaste informatie en 20% variabele informatie. Na aanvang is het jaarlijks wijzigen van de variabele informatie afdoende zoals geregeld in ons abonnement.
– De schoolgids hoeft niet meer als gedrukt exemplaar te verschijnen. Hierdoor bespaart de school direct op opmaak- en drukkosten.

Krachtige zoekfunctie

Binnen de online omgeving kunnen (toekomstige) ouders, bezoekers, leerlingen en medewerkers online zoeken op trefwoord. Deze trefwoorden worden ook bijgehouden in de zoekstatistieken, zodat de betreffende basisschool kan meten welke onderwerpen belangrijk zijn.

Techniek & lay-out

De implementatie van de online schoolgids oplossing is simpel: een link op de reguliere schoolwebsite verwijst naar een pop-up. In de basisversie van de pop-up verschijnt direct de inhoud van de online schoolgids. Bij de uitgebreide versie wordt ook de logo en de huisstijl van de basisschool meegenomen.

Beheer

Het eerste jaar past De Schoolgids Online de content aan en ontzorgt daarmee de school. Het abonnement loopt na het eerste jaar automatisch door voor het gebruik van het platform en daarnaast complete ontzorging. Dit betekent dat bij wijzigingen de ICT-er of de schooldirecteur De Schoolgids Online op de hoogte brengt, waarna wij de wijzigingen doorvoeren en daarmee tijd besparen voor de school. Elke aangesloten basisschool krijgt uiteraard wel haar eigen unieke login waarmee de content indien gewenst ook zelf aan te passen is indien gewenst. De gedane aanpassingen zijn direct online zichtbaar.

Veiligheid, updates en back-ups

Het online schoolgids platform beschikt over uitgebreide ingebouwde back-up faciliteiten (24 uur) en beveiliging tegen mallware en/of hackers. Daarnaast blijft het platform altijd up-to-date door onze automatische updates. Dit geldt zowel voor de gebruikte plugins alsook voor het CMS systeem en bijbehorende database.

Waarom kiezen voor De Schoolgids Online?